Vinduespolering

Komplet Rengøring er specialister i vinduespolering for virksomheder, skoler, institutioner og butikscentre

Om denne service

Komplet Rengøring er specialister i vinduespolering for virksomheder, skoler, institutioner og butikscentre. Vi udfører alle former for vinduespudsning, også med lift. 3 generationers vinduespudsning sikrer top professionel kvalitet.

Vores erfaring er din garanti for veludført professionel vinduespudsning til de rigtige priser. Både private erhverv og offentlige virksomheder har gennem mange år fået udført deres vinduespolering af Komplet Rengøring.

Vinduespolering
med lift

Komplet Rengøring er specialister i vinduespolering for virksomheder, skoler, institutioner og butikscentre. Vi udfører alle former for vinduespudsning, også med lift.

3 generationers erfaring

Vores erfaring gennem 3 generationer er din garanti for veludført professionel vinduespudsning til de rigtige priser. Både private erhverv og offentlige virksomheder har gennem mange år fået udført deres vinduespolering af Komplet Rengøring.

Hvad vores kunder siger

Vi har haft samarbejde med Komplet Rengøring gennem flere år, og været fuldt tilfredse. Nogle af de fordele vi har oplevet, er blandt andet at der bliver udvist stor fleksibilitet, når forskellige forhold Har gjort det vanskeligt at udføre opgaverne, f.eks. i forbindelse ombygninger og håndværkere mm. Samtidig bliver der ofte samlet op på detaljer og medtaget ting i den daglige rengøring selv om det ikke nødvendigvis er ting der er aftalt på forhånd, hvilket betyder at helhedsindtrykket altid fremstår pænt og flot når arbejdet er udført.

Der har også altid været en god kommunikation og imødekommenhed, som har betydet at vores samarbejde er nemt, Enkelt og særdeles tilfredsstillende. ”Det fungerer bare!” så vi ikke behøver at bruge unødig tid og energi på rengøring. Vi kan meget godt anbefale Komplet Rengøring til andre, du kan være tryg!

Tommy Jensen

MåtteXpressen A/S

Gennem de sidste 7 år har vi benyttet os af KOM PLET Rengøring til vores forretningslokaler, Te-salonner og kontorer. Samarbejdet med KOM PLET har fungeret optimalt i samtlige af virksomhedens områder, og vi har i flere tilfælde også benyttet KOM PLET til særligt vanskelige specialopgaver. Det aftalte arbejde leveres altid og til aftalte tid. Vi er meget glade for samarbejdet.

CHRISTIAN HINCHELDEY

A.C. PERCHS THEHANDEL

Kontakt

Kontakt os nu og få et gratis tilbud