Kontorrengøring

KOMPLET Rengøring sikrer effektiv kontorrengøring

Mere end 50 års erfaring

Hos KOMPLET har vi beskæftiget os med kontorrengøring i 3 generationer. Det betyder at vi har mere end 50 års erfaring med faget og kender virksomhedernes behov.

Vi efterlader dit kontor som nyt!

Uanset om du ønsker kontor rengøring alene eller som en del af en større rengøringsløsning, så er du kommet til det rette rengøringsfirma.

De vil elske det!

KOMPLET Rengøring sikrer med vores effektive kontorrengøring, at både medarbejdere og kunder får en god oplevelse når de besøger jeres kontorer.

Et rent arbejdsmiljø betyder meget for både medarbejdere og kunder.

Rengøring af kontorer

Se på nogle af vores opgaver inden for kontorrengøring 

Hvad vores kunder siger

Vi har gennem de sidste 7 år benyttet sig af KOM PLET Rengøring til vores forretningslokaler, Te-salonner og kontorer. Samarbejdet med KOM PLET har fungeret optimalt i samtlige af virksomhedens områder, og vi har i flere tilfælde også benyttet KOM PLET til særligt vanskelige specialopgaver. Det aftalte arbejde leveres altid og til aftalte tid. Vi er meget glade for samarbejdet.

Christian Hincheldey

A.C. Perch's Thehandel

Vi har haft samarbejde med Komplet Rengøring gennem flere år, og været fuldt tilfredse. Nogle af de fordele vi har oplevet, er blandt andet at der bliver udvist stor fleksibilitet, når forskellige forhold Har gjort det vanskeligt at udføre opgaverne, f.eks. i forbindelse ombygninger og håndværkere mm. Samtidig bliver der ofte samlet op på detaljer og medtaget ting i den daglige rengøring selv om det ikke nødvendigvis er ting der er aftalt på forhånd, hvilket betyder at helhedsindtrykket altid fremstår pænt og flot når arbejdet er udført. Der har også altid været en god kommunikation og imødekommenhed, som har betydet at vores samarbejde er nemt, Enkelt og særdeles tilfredsstillende. ”Det fungerer bare!” så vi ikke behøver at bruge unødig tid og energi på rengøring. Vi kan meget godt anbefale Komplet Rengøring til andre, du kan være tryg!

Tommy Jensen

MåtteXpressen A/S

Kontakt

Kontakt os nu og få et gratis tilbud på vores kontor rengøringsservice